lördag 23 april 2016

Provkör ap på Hjälmaren

Provkör lite ap på Hjälmaren idag. Allt cerkar funka som det ska än så länge. Säger inte för mycket då vädret är väääldigt lugnt idag. Stora provet kommer senare. Nu återstår bara att koppla plottern till apn så man kan utnyttja spottlocking o s kurvor.

Fisket då? Jo en borre på 6hg har vi i baljan.

lördag 16 april 2016

Otterbäcken & 0 fiskar idag

Idag hade vi tänkt åka till Vätterns västra sida o trolla röding men bestämde oss på morgonen för att styra ekipaget till Otterbäcken istället då mildare vindar utlovades på YR.

Vädret var outstanding idag. Kanske var det det som blev spiken i kistan tillslut då vi noterade en fet jävla nolla i protokollet. Vi testade allt idag men fiskarna hade fastardag och då hjälper inget.

Kan väl säga att vårfisket för våran del är en besvikelse. Hoppas nu att de sista turerna som förhoppningsvis blir av innan vandringalaxsäsongen börjar blir bättre.

lördag 2 april 2016

Sisådär dag på blåsigt Vänern

Vi fick med oss Robban idag o begav av oss mot Vänern i ottan.

Lite smågungigt i början som blev lite mer gropigt senare på dagen för att sedan gå till regn medans vinden mojnade aningen.

Med tanke på hur fisket varit för oss på Vänern så får väl det räknas som okej men långt ifrån nöjda är vi! Ja bortsett från Robert som landade 3 fiskar idag o fick även med sig en matfisk... Bra jobbat idag Robban!


Själv fick jag brottas med en vildlax innan den fick simma hem igen. Riktig kalasfighter som fick mig att tro på en större.


Idag tog inte fiskarna nära land utan på 50m+ djup o 3 av dagens fyra tog på Bomber 15a. En på sal25 o sen två st tog på varsin med guldig buk.

Löja fixa en fisk. Överlag så gick fisken nån meter ner i vattnet för vi fick inget i ytan idag utan var en på riggen o resten var blyade 50-60gr.